COMMANDEUR

schuiten

  ster

EEN AUTHENTIEK WESTFRIES PRODUCT

___

Wilt u stoer, ruim en luxe recreëren op het water? Commandeur Schuiten in Wervershoof maakt met passie tuindersschuiten, ook wel tuindersvletten genoemd. Met kennis van de authentieke ambacht, voorzien van eigentijdse luxe en comfort en geheel naar eigen wens in te richten.
Tevens uw adres voor restauratie, onderhoud en stalling.

Onze modellen

ster

OPTIMAAL GENIETEN

___

Vroeger werden schuiten vooral ingezet als vervoermiddel tijdens het werken in de langgerekte polders. Via het water werd handel door heel West-Friesland gedreven. Praktisch, en dat is de schuit nog steeds. Met de platte bodem en minimale diepgang kun je op vrijwel alle plekken komen, kun je veel spullen meenemen of kiezen voor een luxe inrichting. Recreëren met je vrienden of gezin wordt hiermee voortaan optimaal genieten!

Neem contact op

ster

NOESTE ARBEID

___

De geur van olie en teer. Klinknagels horen slaan en opspattende lasvonken zien. In Nederland zijn er nog maar een paar bedrijven die schuiten op de oorspronkelijke, ambachtelijke manier kunnen maken en restaureren. Net als bij David Commandeur is deze oude kennis vaak nog doorgegeven van vader op zoon.

Over David Commandeur

ADRES

Commandeur Schuiten
De Pijp 8a
1693 HL Onderdijk
Tel.  06 – 2156 1717
E-mail info@commandeurschuiten.nl

 

CONTACT

De werkplaats is geopend op donderdag en vrijdag van 9.00u tot 16.00u en op donderdagavond van 20.00u tot 21.30u.