COMMANDEUR

schuiten

ster

EEN AUTHENTIEK WESTFRIES PRODUCT

___

Stoer, ruim en luxe recreëren op het water? Dat kan nu, dankzij de tuindersschuiten van David Commandeur uit Wervershoof. De schuit (ook wel tuindersvlet genaamd) wordt door Commandeur Schuiten nog op authentieke manier gemaakt, maar wel voorzien van het huidige luxe en comfort. De schuit is geheel naar eigen wens in te richten. Tevens hét adres voor restauratie, onderhoud en stalling.

Onze modellen

ster

OPTIMAAL GENIETEN

___

Schuiten werden vroeger vooral ingezet als vervoermiddel tijdens het werken in de polders. Via het water werd handel door heel West-Friesland gedreven. Praktisch, en dat is de schuit nog steeds. Met de platte bodem en minimale diepgang kun je op vrijwel alle plekken komen en neem je veel spullen mee. Varen met je vrienden of gezin wordt hiermee optimaal genieten!


Neem contact op

ster

NOESTE ARBEID

___

De geur van olie en teer. Klinknagels horen slaan en opspattende lasvonken zien. In Nederland zijn er nog maar een paar bedrijven die schuiten op de oorspronkelijke, ambachtelijke manier kunnen maken en restaureren. Net als bij David Commandeur is deze kennis vaak nog doorgegeven van vader op zoon.

Over David Commandeur

ADRES

Commandeur Schuiten
De Pijp 8a
1693 HL Onderdijk
Tel.  06 – 2156 1717
E-mail info@commandeurschuiten.nl

 

CONTACT

De werkplaats is geopend op donderdag en vrijdag van 9.00u tot 16.00u en op donderdagavond van 20.00u tot 21.30u.

Design: Pingdesign Fotografie: Duco de Vries Tekst: Anja Ippel