ALLE BOUWPAKKETTEN
ALLE BOUWPAKKETTEN

De volgende bouwpakketten hebben wij in ons leveringsprogramma. Afwijkende afmetingen of het namaken van een bestaande tuindersschuit kan tegen meerprijs geleverd worden. Diverse voorbeeldmodellen zijn op afspraak te bekijken.

 

LUXE TUINDERSSCHUIT / TUINDERSVLET
LUXE TUINDERSSCHUIT

Sinds enige tijd bouwt David Commandeur ook een luxe uitvoering van de tuindersschuit. Deze heeft hetzelfde traditionele uiterlijk, maar is verrijkt met een mooie rondzit voorin met vaste banken. De schuit is vanaf de bodem opnieuw ontworpen om de verdiepte zit voorin mogelijk te maken en is gebaseerd op het Onderdijker model.

BUISKAP

Zoals te zien is op de foto’s is de schuit leverbaar met een buiskap die over het verdiepte zitgedeelte heen valt. Deze kap is leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook zijn er op maat gemaakte kussensets verkrijgbaar die het geheel afmaken. Naar wens kan er een vaste of opklapbare tafel worden gemonteerd.

BOEGSCHROEF

Tevens is er tegen meerprijs, voor uw vaarplezier en gemak, ook een boegschroef leverbaar voor dit model schuit.

PRIJZEN

Hieronder vindt u de prijs voor een casco te leveren schuit, zonder bovengenoemde opties. Informeer eens naar de mogelijkheden voor het volledig vaarklaar leveren, of misschien wilt u zelf geheel of gedeeltelijk aan de slag nadat het casco is opgeleverd. In alle gevallen is kwaliteit gegarandeerd.

TUINDERSSCHUIT / TUINDERSVLET
TUINDERSSCHUIT

De tuindersschuit of tuindersvlet is leverbaar in 3 verschillende types. Ze zijn genoemd naar de streek waar ze oorspronkelijk in die vorm werden gebouwd. Maar uiteraard zijn ze verder eigen wens aan te passen.

PRIJZEN

 

OVERIGE MODELLEN
OVERIGE MODELLEN

Naast de Westfriese tuindersschuit leveren we ook de Zalmschouw 6.30, Multiknikvlet 7.20 en duwboot. Neem contact op voor meer informatie.